2012. február 3., péntek

6 - Szerelem net

 2012. Január 19. Csütörtök

Egyáltalán nem sikerült korán kelnem. Sőt. Fél tizenkettő elmúlt mikor kikeltem az ágyból. A tegnapi nap kicsit lefárasztott. Felnyögtem és kivánszorogtam a gépemhez, hogy átmásoljam Bertonak a tegnap készült képeket. Amíg a gép dolgozott igyekeztem magamból embert varázsolni. Mire végeztem elég éber lettem így már lényegesen, jobban éreztem magam. Az órámra néztem pont dél volt. Az ajtóhoz mentem és sarkig tártam. Nono ott állt kopogásra emelt kézzel mögötte Berto. Jót mosolyogtam az elképedt arcukon.
- Gyertek be. Öt perc és kész vagyok. Levettem a pendrivet és elkezdtem összepakolni a laptopot is.
- Nono? – Kérdeztem már indulásra készen.
- Előre ment.
- Jó úgy is akartam kérdezni valamit.
- Hallgatlak.
- Te, mint sportoló értél már meg kudarcokat. Mi a jó ilyenkor? Ha nem szólnak hozzád, és békén hagynak, vagy ha megpróbálnak lelket önteni beléd?
- Én jobb szeretem, ha hagynak és a csapattársaim nagy része is így van vele, de ez emberét válogatja. Miért?
- Á csak tegnap egy ismerősöm veszített és nem tudtam, mit írhatnék neki. Amit szívem szerint írtam volna az nem lett, volna túl szép. Így inkább semmi t nem írtam.
- Szerintem jól tetted, de ma azért írj neki.
- Szándékomba állt.
- Rendben akkor mehetünk?
- Igen.
- Nem hozod a gépet?
- Ja de. – Léptem vissza.
- Furcsa vagy nekem te lány. – Vigyorgott.
- Jesszus csak ne kombinálj. Tudod mi a rosszabb annál, ha egy nő kombinál? – Megrázta a fejét. – Ha egy pasi kombinál. – Menekülés képen gyorsan témát váltottam. – Ugye megveritek holnap az oroszokat? – Ha ők nyernek mi továbbjutunk a középdöntőbe, ha nyerünk, ha nem. És sajna a címvédőkkel szembe nem sok esélyt látok rá.
- Még mit nem? Tegnap x-eltünk.
- Na-na. – Állítottam meg. – Mi x-eltünk. Sőt ha pontos akarok lenni a bíró x-elt az időn túli büntetővel. Megjegyzem jogosan. – Mondtam, mire elnevette magát.
- Tudtam én. Lefizetted a bírót igaz? – Méregetett gyanúsan. Ezen én is csak nevettem.
- Biztos fogadtam volna akkor veled, ha van annyi pénzem, hogy a bírót lefizessem akkor nem egy Real Madrid meccsre, kérek jegyet a kispad fölé.
- A kis pad fölé? – Emelte meg a hangszínét egy oktávval.
- Ha látnád az arcod. – Nevettem. – De nem, nem kell a kispad fölé. Bárhol jó lesz.
- Rendben kislány. Tisztességes úton nyerted, úgyhogy megkapod. És hogy lásd milyen rendes, vagyok állom a retúrjegyed a szállásod nálunk és egy városnézést az én idegenvezetésemmel. Csak mondj egy időpontot.
- Berto ez mind szép és jó de én ezt nem fogadhatom el. Önköltségen utazom, és a száll… - De nem engedte befejezni.
- Nincs vita kislány. Vedd úgy, hogy a többi a fantasztikus képekért van.
- Nem tudom, Berto erre nem kellene rábólintanom.
- Dehogy nem. Nem olyan nehéz.
- Nekem az. Én nem karok senkin élősködni.
- Valamit valamiért. Én ezt adoma képekért.
- De ez sok!
- Neked lehet. Nekem csak aprópénz. Csak bólints rá. Úgy se fogadok el nemet. – Nem tudtam mitévő legyek. Tényleg fantasztikus lenne és a pénzem is, megmarad a gépemre, de nem akarom kihasználni. Igaz, hogy Ő ajánlotta fel, de akkor se tudom. Nem megy.
- Nincs vita, jössz és kész. Ha magadtól nem akkor majd eljövök érted, de hidd el abban nem lesz köszönet.
- Jó. – Mondom halkan.
- Jó, mi? Jó, eljössz? Vagy jó eljövök érted?
- Jó, elmegyek. – Mosolygok félszegen, ő meg örül, mint majom a farkának. Végre elindulunk az étterembe. Ha máskor nem is de az éhhalál előtt igent mondtam volna.
A spanyolnak annyira tetszettek a képek, hogy azt mondta posztert csináltat belőle.
Ők ebéd után leléptek én, pedig a kávézóba mentem és úgy döntöttem írok Sergionak. Nekem kellett volna írnom, de tőle volt üzenet.

Hola Vitali
Nem írtál. :( Pedig vártam. Láttad a meccset igaz? Biztos hatalmas csalódás volt…

Upsz. Azt hiszem, aki itt csalódott az nem én vagyok, hanem ő. Nem hittem volna, hogy a tegnapi után még az én levelemet várja.

Hola Sergi
Percekig gondolkodtam tegnap, hogy írjak-e vagy se. Aztán úgy gondoltam jobb, ha nem. Nem akartam olyat írni, amivel esetleg megbántalak. Ami akkor a fejembe volt hatalmas nullázás lett volna, ami nem feltétlenül neked, hanem a csapatnak szólt volna. Úgyhogy inkább hagytam az egészet. Meg egy semmit, mondó levelet se akartam küldeni közhelyekkel és sablonos, „majd lesz jobb is” szövegekkel. Valld csak be, hogy szarul esett volna. Már bocs a kifejezésért. És azzal se akartam dicsekedni, hogy a tegnapi napnak én voltam az abszolút győztese. Viszont most már leírhatom. Örömmel tudatom, hogy MEGYEK MADRIDBA!
Sajnálom, ha csalódást okoztam. Egyszer majd jóváteszem. :P
Puszi

Miután ezt elküldtem még vártam pár percet, hátha válaszol, de nem tette, úgyhogy összepakoltam és visszamentem a szállodába táskát cserélni. Belgrádba mentünk az A csoport itt játszotta a mérkőzéseket. Örültünk, hogy még a tényleges kiesések előtt tudtunk találkozni a csapatokkal. A mai nap kicsit más volt hisz az A és B csoport ma befejezi a csoportmérkőzéseket. Két csapatnak búcsúzni kell az Európa bajnokságtól. Nagyjából már tudni lehetett a sorrendet, de még mindig történhetett olyan, ami esetleg változtathat a végeredményen. A Szerbek csoport elsőként jutottak tovább. Az utolsó meccsükön nem törték magukat. A Szerbekkel döntetlent játszottak. Bár szerintem ez direkt volt, hogy azért mégse nulla ponttal fejezzék be az eb-t. A B csoport eredményeit még ott megtudtuk. A Németek elsőként mentek tovább a Csehek pedig mehettek haza.
Az egy órás autóút felét a képek válogatásával töltöttem a mások felében pedig a pontállás és továbbjutások alapján az előzőleg megkapott sorsolás szerint összepárosítottam a csapatokat.
Éppen hogy, de lapzártáig sikerült végeznünk. Nagyon vártam a holnapot. Nekünk még elég sok dolog befolyásolta a továbbjutásunkat. Egyet tudtam. Nem akartam, hogy Magyarjaink kiessenek. Az online oldal szerkesztése után mentem csak zuhanyozni. És már ágyba voltam mikor felléptem facebookra.

Hola Víta
Nem okoztál csalódást csak hiányzott a leveled. Viszont szavadon foglak a jóvátevést illetőleg. :) Nem hiszem, hogy meg tudnál bántani. :) Igaz, ami igaz. Elegem van a semmit mondó, sablonszöveges levelekből, bár tőled ilyet nem is vártam. Na az viszont csalódást okozott volna, ha te is beállsz a sorba…
A véleményedre kíváncsi vagyok.
Igen tudom, hogy nyertél. Már meccs kezdete előtt megkaptam az infót, hogy döntetlent játszottak. A tegnapi nap egyetlen jó pillanata. És tudod, megtudtam rólad megint valamit. Azt, hogy nem vagy önző. :)
Tudod, már mikor jössz?
Puszi: Sergio

Víta? Honnan jött ez neki? A nagypapám hívott így.
Annak ellenére, hogy nem árulunk el magunkról túl, sokat lassan megismerjük egymást. Kíváncsi vagyok arra, ha egyszer találkozunk mennyire, leszek más, mint ahogy ő elképzelt. Tény hogy ez nem egészen fair, hogy én láthatom, ő pedig nem, de ebből nem engedek…

Még nem tudom, mikor megyek. Miután itt végeztünk, visszautazok Budapestre az első néhány napban, megtudom, hogy most akkor állandósítanak-e vagy sem. Aztán ahogy időm engedi, meglátogatom a szüleimet, és valahogy össze kell hoznom majd az utazást, aminek időpontja több dologtól is függ. De ez csak egy terv. Semmi se biztos. Csak az, hogy valamikor megyek.
Tehát kíváncsi vagy a véleményemre? Legalább ma éjjel már nyugodtan alszok. Ne vedd majd nagyon a szívedre jó? :)
Ronaldo egyetlen góllal letudta az egész meccset. Ha egy kicsit jobban igyekszik, rúghatott volna még, hisz nagyon jó játékos. Megint nem volt egybe a csapat, mintha valami ’ most álltunk össze kiálltok ellenünk’ meccs lett volna. Pepéről nem is beszélve, aki ha fele annyi figyelmet fordított volna a labdára, mint Messi leamortizálására vagy a színészi karrierjének építésére akkor nincs az a két gól. Na jó lehet ez erős, de az egyiket biztos el lehetett volna kerülni. Szerintem ezzel te is tisztába vagy. Hiába vagy jó védő, egyedül te se vagy képes mindenre odafigyelni…
Ohoo tehát akkor azért vigyorogtál annyira. Volt egy ilyen megérzésem, de nem vettem volna rá mérget. :) De örülök, hogy örülsz. Hát még én. :)
Puszi: Vitali

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó lett :) Örülök, hogy végül nyert Vitali és hamarosan mehet is Madridba és remélem találkoznak is a meccsen vagy utána vagy nem tudom, de remélem már hamarosan :D
    Következő fejezet mikorra várható? :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi!
      Bizony bizony Viali megy Madridba. :)
      Hu hát ebből? Nem tudom. Ha hétvégén lesz időm akkor akkor ha nem akkor csak jövőhéten... :) De igyekszek.
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  2. Szia!

    Nagyon tetszett ez a rész is. Hohóóó, megy a lányunk Madridbaa!!! Még mindíg aranyosak ezek az üzenetváltások. Kiváncsi leszek rá, hogy élőben is ilyen jól megértik-e majd egymást? Nagyon várom a folytatást! Puszillak!

    Caro

    VálaszTörlés
  3. Szija!
    Bizony... Már csak egy időpont kell! És még néhány nap :)
    Puszi:
    Vii

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Nagyon tetszett! :)
    Kíváncsi vagyok,h milyen lesz majd az első személyes találkozásuk Madridban.
    Várom a folytatást!
    puszi:
    Detti :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Örülök, hogy tetszett. :) Hamarosan annak is eljön az ideje! :)
      Puszi
      Vii

      Törlés