2012. február 10., péntek

10 - Szerelem net

2012. Január 23-25. Hétfő - Szerda

Újra elérkezett a hétfő. Már teljesen hozzászoktam új otthonomhoz, de nem sokáig élvezhetem, hisz a középdöntő után költöznünk kell Belgrádba. Anna már régen lefoglalta a szállásunkat. Most hiába is keresnénk. Egy szobát se találnánk.
Nem keltem korán, de rájöttem, jobb nekem, ha nem várom, meg míg felvernek, inkább felkelek. Megcsináltam Bertonak a videót. A hang teljes egészében maradt. A mozgóképből viszont álló lett. Azt a képrészletet nagyítottam fel, amikor veszem le a mezem. Félig rajtam van még a magyar, de már látszik a spanyol.


Sergio még nem írt gondoltam biztos bulizhattak. Bár kétlem, hisz szerdán lesz a visszavágó a Barcelona ellen. A szálloda társalgójában vártam őket és jót nevettem ledöbbent arcukon. A szokásos helyre mentünk és láss csodát, Nono megint nem tartott velünk. A helyen már jóformán törzsvendégnek számítottunk. Névről ismertük a személyzet minden tagját.
- Na hol az a videó? - Csapta össze a játékos a kezeit.
- Mit akarsz vele? Mert van egy olyan érzésem, hogy nem emlékbe kell.
- Hát nem. Megosztom a világgal, hogy az én kis barátom mekkora méregzsák. - Kócolja össze a hajam.
- Jóóóó máááár, ha lehet hajtapera nélkül. - Kértem és felé fordítottam a gépet. - Parancsolj.
- Ha rajta lennél jobb lenne. - Húzkodta a száját, miután megnézte, vagyis inkább hallgatta.
- Nem tetszik nem, muszáj feltenni. – És már nyúltam a gépér.
- He álmodozz csak. Nem adok 12 órát és bejárja a spanyol földet. - Miután kilinkelte rajongói oldalára, mint aki jól végezte dolgát hátradőlt és csak mosolygott.
- Szabad? - Kérdezte Liz a gépre mutatva. Csak, tessék mutattam neki, de ezeket, a szavakat nem mondtam ki. Berto úgy viselkedett mintha valami versenyt nyerne, ha like rekordot dönt. Nagy örömködéséből a telefon csörgése rángatta ki. Elnézést kért és arrébb vonult.
- Nagyon oda van érted. - Jelentette ki Liz.
- Hmm...? - Nézek rá kérdőn.
- Olyan vagy neki, mint egy kis húg. Most már látom. - Nem szóltam csak hallgattam, amit mond. - Őszinte leszek, ezt még Berto se tudja, de őrült féltékeny voltam, mikor elkezdett rólad beszélni. A telefonbeszélgetéseink nem álltak másból csak belőled. És nagyon nem tetszett, de türtőztettem magam. Nem akartam összeveszni vele. Ne érts félre, megbízom benne és tudom, hogy sose csalna meg. Mégse tudtam hova tenni az áradozásait. Kezdett érdekelni ki lehetsz te. Figyelmesen hallgattam a beszámolóit, és azon kaptam magam, hogy meg akarlak ismerni. Mikor beléptetek az étterem ajtaján, ami azért enyhe túlzás. - Mosolyodott el. - Megértettem. Láttam azt a csillogást a szemébe, ami már évek óta elveszett. Ennek az okát nem az én dolgom elmondani. Remélem megérted. Örülök, hogy megismert téged. És én is. - Nézett rám mosolyogva én pedig nem tudtam, mit mondjak. Erre lehet egyáltalán mit? Kellene az biztos.
- Sajnálom, ha gondot okoztam, hidd el nem volt szándékos. - Védekeztem a monológ egyetlen negatív pontja ellen. Persze csak megforgatta szemeit és nem is kommentálta.
- Tudod, már mikor utazol?
- Szerintem február közepe felé. Addigra minden eldől és a szüleimet is, meg tudom látogatni. Meg persze ha nektek jó.
- Megoldjuk. Dolgozni fogok, Berto meg edzésre jár majd, de nem leszel egyedül.
Elújságoltuk a hírt a fogadás vesztesének is,  de az én gondolataimat az töltötte ki, amit Liz nem mondott el. Viszont még nem volt itt a megfelelő alkalom, hogy erre rá is kérdezzek. A szerelmes pár hamar lelépett én pedig átmentem a kávézóba és a tejes kávém mellett megnéztem újra, hogy írt-e. És láss csodát.

Hola Víta!
Tegnap már nem volt erőm válaszolni.
Minek köszönhetem ezt a becézést? Te, aki nem növeled az egómat ilyet, írsz? Meglepő.
Ennyire tetszett a meccs, hogy kihozta a kedveskedő énedet? ;P Nem mondom, hogy nem örülök neki, de ez megint nem az én érdemem. :(
Elgondolkoztam azon, amit írtál. Talán ez is közrejátszott abba, hogy csak most válaszolok. Köszönöm, hogy nem ítélsz meg a hallottak alapján. Kevés az olyan ember, aki nem ítélkezne ismeretlenül. Te esélyt adsz nekem, hogy magamat adhassam én, pedig hagyom sodródni a dolgokat, és nem állítok, rád egy nyomozót habár megtehetném. :D De nem, nem fogom. Ez tényleg csak vicc volt.
Viszont ma megint kiderült rólad valami. Nem is egy, hanem egyből két dolog. Egy kis méregzsák vagy és még idegesen is kedves a hangod. Fogadni mernék, hogy nem is veszik komolyan a fenyegetőzéseidet. :)
Gondolom, már rájöttél, hogy hallottam a kis kirohanásodat. Le se tagadhatod. Ugyanis támpontot is kaptam a képhez. "A magyar fotós lány, aki spanyol drukker."
Szép kis monológ volt. Azaz igazság, hogy minél többet tudok, annál jobban érdekel, hogy ki lehetsz te. Tudom, hogy már nagyon sokszor kérdeztem, de mikor jössz? :)
Puszi: Sergio

Liiiiiz! Ez tutira ő volt. Csak mosolyogva csóválta a fejem. Lemerném fogadni, hogy a kis focista barátjának az oldalán osztotta meg a videót. Biztosra ment a cseles bár nem tudom mit akart elérni ezzel. Mindegy is jobban lekötött, amit írt. Már hogy ítélkeznénk ismeretlenül? Én is utálom, hogy emberek úgy mondnak véleményt a másikról, hogy nem is ismerik.

Hola Sergio!
Én meg már azt hittem buli volt tegnap, de gondolom a pihenőnap luxus így a Barcelona elleni meccs előtt.
Már ne is haragudj, de nem mindegy mitől van jókedvem, ha neked írok szépeket. :D És amúgy meg a te érdemed is mivel a csapatban vagy. Ideje lenne felfognod. :)
Am nyomozó? Nincs priuszom, és nem szorulok pszichiátriai kezelésre, se úgyhogy ne aggódj. :)
A videót illetőleg összeesküvés áldozata lettem. Az egy darab belőlem. Olyan vagyok, mikor kiakadok. :D
Úgy néz ki, hogy február közepe körül megyek valamikor. Pontos időt nem tudok még, de már ez is több mint a semmi.
Most viszont mennem kell, mert úgy negyed órán belül indulunk Belgrádba. Már unom ezt az ingázást, de csütörtökön átköltözünk.
Szép napot neked.
Puszi: Vitali

A hétfői kiruccanásunk a másik helyszínre majdnem keresztbe húzta a számításainkat. Nono gépe totál lemerült ezért az én gépemen dolgozott tovább útközben. És mikor visszaértünk a szállodába én az Ő gépén kezdtem el a képeket szelektálni. Semeddig se tartott volna, cserélni, viszont minden perc számított. De ismét egy sikeres napot zártunk. Ezek után meg csak könnyebb lesz.

A következő két nap hasonlóan telt, mint az előzők.
Kedden is és szerdán is játszottak a magyarok és a spanyolok is. Természetesen vagy nem, de ígéretemhez híven spanyol mezben jelentem meg meccseken. Ők nyertek Izland ellen és Szlovénia ellen is. A magyaroknak azért még szorítottam, de Szlovéniától is kikaptunk. Az utolsó meccs viszont érdekes volt. A horvátok ellen. Természetesen jött a szokásos, mert ugye akkor kell felébredni mikor már késő. Szépen játszottunk. Szoros volt az állás. Az utolsó percben olyan történt, amit én nem hiszem, hogy valaha még látni fogok. Az utolsó perc 58. másodpercében dobtunk egy gólt. Meccs labda volt. És azzal a góllal megnyertük volna a mérkőzést, de az 55. másodpercben a magyar edző letette az időkérő táblát az asztalra így a hálóba landolt labda érvénytelen volt. Így döntetlen lett.
- Ilyen nincs. - Vettem jó pár mély levegőt, hogy lenyugodjak. Még a szerencse se áll mellettünk. Ezzel a meccsel a magyarok szereplése véget ért. Mocsai bácsi megmondta. A cél hogy bekerüljünk a legjobb nyolc közé. Hát sikerült felírni nevünket a nyolcadik helyre.

Mikor vége lett én egyből mentem vissza a szállodába ugyanis a Barca elleni visszavágó estéje volt. A bőröndömet már előző nap összepakoltam, csak a szükséges dolgaimat hagytam elő. Gyors tusolás után helyet foglaltam a kanapén.
Hiába a jó játék a Barcelona 2-0-ra vezetett. Pedig mindent beleadtak a Real Madrid játékosai. Sok volt a helyzet. Komolyan én még ennyire nem izgultam egy meccsen se. Nem tudtam egy helybe maradni. A bíróról nem is beszélve. Legalább két büntetőt bliccelt el. És szerintem nem jogosan szórta a sárga lapokat, Sergionak se. Pepét egyenesen sajnáltam. Jóformán kifütyülték a stadionból.
A második félidőben viszont sikerült két gólt is rúgnunk. A mérkőzés vég hajrájában Sergi megkapta a második sárgáját és kiállították, amitől én úgy kiakadtam, hogy jobbnak láttam kikapcsolni a tévét. Magam elé húztam a laptopot, és írni kezdtem neki.

Hola Sergio!
Kell a bíró neve és címe. Eskü legszívesebben megfojtanám. Most mégis az a pasi vak? Még az aurája is kék-vörös volt. Totál Barcás. Ezt nektek kellett volna megnyerni, mert nagyon jól játszottatok. Iker meg inkább hagyta volna had, verjék meg ott a pályán. Téged meg főleg nem kellett volna kiállítania. Egyáltalán nem volt ez így fair. Sík ideg vagyok.
Holnapra kaptatok pihenőt? Most igazán megérdemelnétek. :)
Puszi: Vitali

Kiléptem, a mérkőzés ment még. Ittam egy pohár vizet majd géppel együtt átmentem Nonohoz. Bekopogtam és csak egy halk szabad jött a szobából.
- Hát te? Még megy a meccs.
- Tudom, de áhh, mindegy, hagyjuk. - Legyintettem. - Kész vagy?
- Igen.
Összehoztuk az aznapi munkát. És én visszamentem a szobába. Visszaléptem még facere és volt levelem. Pedig erre most igazán nem számítottam.

Hola Víta!
Látom, nem bírod az igazságtalanságot. Én se, de most valahogy annyira nem vagyok csalódott. Beleadtunk mindent, és nem vesztesen távozunk innen. Mert ha gólokkal nem is, de mindenképpen mi nyertük ezt a meccset.
Most viszont már igazán elárulhatnád mi is volt azaz összeesküvés. :) Tudod, megígérted.

El se hittem, hogy tudunk "beszélgetni" így. Nem kell fél napokat várnunk egymás válaszára.

Igen meg, és nem felejtettem el. :) Most figyelj. Liz, Berto barátnője tudja, hogy mi levelezünk, de csak ő, úgyhogy pánikra semmi ok. Megbízok benne, és nem fogja szétkürtölni. Na szóval Liz ismeri Gonzalot, a csapattársadat és szinte biztos vagyok benne, hogy az ő keze által jutott el hozzád olyan hamar a videó.

Ohh, tehát van egy majdnem közös ismerősünk? Ezt jó tudni. Majd letesztelem a megbízhatóságát. Tény, hogy Higuain oldalán láttam meg a videót, de utána már többen is megosztották. Hatalmas sikered volt. :) De miért csak Liz tudja? Én azt hittem már elmondtad minden barátodnak.

Csak egész nyugodtan teszteld én, tudom kiben, bízhatok. Miért mondtam volna el? Senkinek semmi köze hozzá. Amíg nincs rá alkalmam nem is, fogom elmondani. Majd ha valaki megkérdezi tőlem, hogy „Hé te, mi van veled?” és az illető számít, akkor majd elmondom, hogy van egy édes pasi, akivel levelezek és jól megértjük egymást. Ennyi.

Hm... Édes pasi? ;)
Döbbenet. Más lányok már rég címlapsztorit csináltak volna nem ennyi, hanem egy levél után is. Miért vagy te ennyire más? Félre ne érts.

Embernek nézlek. Félre ne érts. :)
Ha zavar nem írom többet, hogy 'édes'. :$

Perceket vártam, de nem jött válasz. Biztos dolga akadt, de csak elköszönt volna, Akkor lehet valami rosszat írtam. Egy pillanat tört része alatt sikerült meggyőznöm magam a második lehetőségről.

Sajnálom, ha valami rosszat írtam. Felejtsd el. Jó éjszakát.

Kiléptem és befeküdtem abba a pihe puha ágyba, ami másfél hétig volt a kedvenc helyem. Úgyhogy kihasználva az utolsó éjszakámat a lehető legkényelmesebben helyezkedtem el benne, hogy álomországba köthessek ki, persze ez nem volt olyan egyszerű. Túl sok minden kavargott az agyamba és Sregio némasága se könnyített a helyzetemen.

8 megjegyzés:

  1. Ajánlom a drága Serginek, hogy valami irtó fontos dolog miatt nem írt vissza a lánynak ! és lesz magyarázat :P
    Úgyimádom.. egész nap olvasnám ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán fontos, talán nem, de a következő részben majd lépünk egyet előre. :)
      Sajna friss már csak jövőhéten! :/
      Héfőn... Asszem, de majd ha változik akkor kiírom!
      Puszi

      Törlés
  2. Nagyon jó rész lett.:) Remélem Sese veszi a fáradtságot, és vissza írni Vitalinak.:) Berto még nagyon szimpatikus számomra.:))
    A Hangás történetedet is imádom.:DD kíváncsi leszek a meccsre.:D várom mindkettő történet folytatását.:)
    puszi, Deveczke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Szerintem hétfőn lesz folytatás! Mindkettőből. :)
      Puszi: Vii

      Törlés
  3. Szia
    Ma olvastam végig és nekem nagyon tetszik:) kíváncsi vagyok milyen lesz majd nagy találkozás:) Berto nagyon tetszik olyan igazi bátyóként viselkedik,lehet azért mert elvesztett vkit??
    Nagyon várom a következőt:)
    Hangás történetednek meg neki kezdek:)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik! :)
      Hamarosan minden kiderül és mindenre sor kerül! ;)
      Köszi a komit és hogy olvasol!
      A másikhoz is várom a véleményed! :)
      Új rész pedig holnap!
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  4. Helló!
    Berto de jó fej!:) :D
    Kíváncsi vagyok,h Serg miért nem válaszolt.
    Várom a folytatást!
    puszi:
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Ma fény derül arra is.
      Már nincs sok! Csak érjek haza! :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés