2013. június 5., szerda

jelenkezem és nem hiába

Sziasztok! Rettenetesen sajnálom, de mint írtam ezelőtt egy-két résszel utazás és munka miatt fennakadás várható. Nos ez az volt. És még nincs vége, csak eső napok voltak és lett egy kis szabadidőm.Vettem egy tabletet, hogy tudjak írni. Most pedig ha Isten is úgy akarja holnap a késő esti órákban hozom a folytatást...
Addig pedig itt van pár sor. Tudom olyan ez mint a mézesmadzag, de higgyétek el eszembe sincs kiélni az olvasóimon pszichés szadista hajlamaim... Vagy talán egy kicsit... ;)
Puszi nektek,
Vii

"... - Hola Sergio. – Hangja behízelgő volt. A tarkómon felállt a szőr az iránta érzett ellenszenvtől. Az első reakciót néhány gondolat és kérdés követte. Az már rég nem érdekelt, hogy megcsalt. Minden utálatom, amit iránta éreztem, azért volt, mert Vitalit támadta. Viszont ez már nem számított. Oldalra pillantottam. Jó alaposan végignéztem volt barátnőmet tetőtől talpig. Teljesen hidegen hagyott a látvány. Lara már nem jelentett nekem semmit. Ennek ellenére a szabadon hagyott felületeken elidőztem és egy fölényes mosollyal a számon állapodtam meg arcán, ami vörösen izzott. A szívem tájéka megsajdult, ahogy eszembe jutott Vitali ártatlansága és tisztasága, amit nekem adott. Ez a nő még teljes valójában is elveszett az Ő emléke mellett..."

1 megjegyzés:

  1. Hmmm... :S
    Jó lenne ha valahogy Kiderülne hogy Vita nem csinált semmi rosszat, ha nem a Ribanc Lara kavart bele az egészbe. Jó lenne ha megint együtt lennének. :$:)

    VálaszTörlés