2013. március 25., hétfő

51 - Szerelem net



Sziasztok!
Bocsi mindenkitől! Szerettem volna hozni tegnap a részt csak a gépem úgy vélte, hogy a torrent fontosabb, mint hogy Én blogoljak és mire erre rájöttem, hogy teljes egészében lestoppolta magának a netet, addigra ma lett. :)
Úgyhogy most beoltottam magam nCore ellen és minden figyelmem a tiétek és az új részé.
Időm ugyan nagyjából semmire nincs, de megígérhetem, hogy a következőre nem kell ennyit várni. És jelentem már készülőben van egy új történet is, de majd csak akkor indítom útjának ha ezzel végeztem. ;)
Valószínűleg  ezzel a résszel "nem tetszett" rekordokat fogok döntögetni, de mikor leütöttem a közzétételt, ennek teljes tudatában voltam, szóval ne kíméljetek. :D
Nem elfelejteni, hogy az élet nem mindig habos torta és azt se, hogy kikről szól a történet!
Jó olvasást!
Pusszi
Vii

 

Madridban a reptéren hiába kerestem Sergiot. Nem láttam sehol és ez kicsit sem enyhítette a bennem kavargó rossz érzéseket. Féltem, hogy a leírtak, amiket hazugságnak gondoltam, talán szörnyűbbek, mint valójában az igazság. Féltem, hogy tényleg elhiszi, mondtam bárkinek bármit kettőnkről. Magában az, hogy név szerint tudják, ki vagyok, félelemmel töltött el és semmi jót nem ígért.
Minden egyes perc, míg a csomagjaimra vártam, jóval hosszabbnak tűnt, mint valójában.
Tisztázni akartam a történteket, túl lenni az esetleges félreértéseken, nevetni az egészen. Összebújni vele és elfelejteni a lassan 24 órája tartó szorongást. A gombóc a torkomban egyre nagyobb lett és a bennem növekvő feszültségtől a fejem majd szétrobbant, de tudtam, míg nem beszélünk, addig ez mit sem fog változni.
Kint taxit fogtam és először Sergio címét mondtam be, aztán meggondoltam magam és mégis a saját lakásomhoz vitettem magam. Szükségem volt egy alapos mosdásra, néhány levegővételre az otthon biztonságában és pár fájdalomcsillapítót is szerettem volna keríteni, hátha csillapít a lüktető fájdalmamon. A fő cél az volt, hogy egy kicsit emberibb formát öltsek magamra. 
A postaláda csurig volt levéllel, amit nem szoktam meg. Kivettem a különböző színű, formájú és méretű borítékokat, de arra nem vettem a fáradtságot, hogy akár az egyiknek is megnézzem a feladóját. Az ajtóban a sok táskával egyensúlyozva ügyetlenül helyeztem a kulcsot a zárba. Ahogy elfordítottam meglepve tapasztaltam, hogy az kinyílt. A szívem zakatolni kezdett. Nem gondoltam arra, hogy valaki betört. Se arra, hogy valaki még lehetett itt. Nem az futott át a fejemen, hogy nézhet ki a lakás és nem arra mit lophattak el, hogy mi hiányzik. Hanem arra, hogy mit veszítettem el. Nem tudtam honnan jött az érzés és, miért volt annyira szilárd, hogy képtele voltam más irányba terelni amúgy is kusza gondolataimat. 
Belöktem az ajtót és óvatosan lépkedtem befelé. Néhány lépés után megtorpantam. Egy bőrönddel álltam szemben. Pislogás nélkül, meredtem rá. Lefagytam és mind az eszem mind a szívem hevesen tiltakozott az ellen, amire következtettem. Kisvártatva megjelent a csomag gazdája is, ami kirángatott a pillanatnyi mozdulatlanságból. 
- Szia. – A hangom remegett, ahogy kimondtam ezt az egy kis szót. 
- Szia. – Köszönt Ő is és ez ahelyett, hogy megnyugtatott volna csak még idegesebbé tett. 
- Azt hittem kijössz elém. – Intettem felé. Talán nem a legjobb kezdés volt, de bármi jobbnak tűnt a bűnösnek ható hallgatásnál. 
- Tegnap még én is. – Sóhajtotta és megfogta a bőrönd fogantyúját. 
- Elmész? – Kérdeztem és nagyot nyeltem miközben tekintetem ide-oda cikázott közte és a bőrönd között. Láttam és tudtam mit jelent mégsem akartam felfogni. 
- Tulajdonképpen mit vártál? – Kérdezett vissza. A hangja annyira közömbös volt, érzelemmentes, hogy ha nem láttam volna, miközben ezt mondja, el sem hiszem, hogy valójában Ő az. A pillantása pedig annyira hideg lett, hogy fázni kezdtem. A melegség, amit a közelében éreztem, eltűnt. Reszkettem és ezen nem segíthetett a napsütés vagy a takaró.
- Nem tudom. – Feleltem néhány hosszúnak tűnő pillanat után. 
- Komolyan nem tudod? Komolyan nem tudod, hogy ezek után mit kellene várnod? – Kérdezte és elém dobott egy újságot. Magazinnak túl vékony volt, de ahhoz, ami valójában benne állt ahhoz vastag. 
 
„Külön kiadás: Sergio Ramos magánélete.” 

Homályos lett a kép. A szívem a fülemben dobogott. A betűk összefolytak, de nem kellett elolvasnom egy mondatot se a folytatásból ahhoz, hogy tudjam, amit írtak, az maga a valóság. 
- Miért csináltad? – Kérdezte. és bár igyekezett közömbösnek hatni éreztem a fájdalmát, a csalódottságát. 
- Én nem… 
- Ugyan már Vitali. Ezen tegyük túl magunkat. – Mondta dühösen. – Olyan dolgokat írnak benne, amiket csak mi ketten tudunk. Én nem adtam interjút senkinek. Így csak te lehettél. – Mondta nem sok meggyőződéssel, de mégis határozottan. – Erre ment ki az egész? Csak játszottál, hogy utána eladhass mindent, ami nekem fontos volt, ami megmaradhatott volna? 
- Sergio, én nem… - Kezdtem bele újra, hogy elmondhassam, hogy megmagyarázhassam azt, ami valójában megmagyarázhatatlan.  De nem hagyta. Meg se hallotta kétségbeesett, gyenge próbálkozásomat. 
- Legalább jó sok pénzt kaptál érte? Megérte eladni? – Gúnyos volt és lenéző, mintha egy utolsó senkivel beszélne. – Naivnak hittelek. Olyannak, akit védeni kell az életemtől. Erre kiderül, hogy te vagy az, akitől védeni kellett volna az enyémet. 
- Végighallgatnál végre engem is? – Fakadtam ki. Hangosan, de erőtlenül. Fáradtan. 
- Nem hiszem. Nem vagyok kíváncsi semmire, amit mondasz. A lényegen úgysem változtat. Csak azért maradtam, hogy visszaadjam a kulcsodat. Ott van a pulton. A cuccaidat pedig majd átküldöm, nem kell fáradnod érte. 
Talán nem kellett volna megdöbbennem. Talán számítanom kellett volna rá, hogy így lesz. Még is ez volt az utolsó dolog, amire gondoltam. A szívem kihagyott egy ütemet és gondolatban emlékeztetnem kellett magam arra, hogy lélegezzek, és arra hogyan is kell. 
- Szóval te ezt már eldöntötted. – Mondtam halkan. A fájdalom mellett pedig mélyen gyökeret vert bennem a csalódás. 
Mintha egy szót sem szóltam volna úgy ment el. Anélkül sétált ki az életemből, hogy meghallgatott volna. Nem láttam, csak éreztem, hogy már nincs ott. Ami addig melegséget és biztonságot adott az most hideg lett és távoli. 
Egyik könnycsepp követte a másikat és az, hogy valaha eláll olyan végeláthatatlannak tűnt, mint a fájdalom, ami darabokra szaggatta a szívemet. Nem hittem, hogy valaha elmúlik, hogy ez csillapodni fog még ebben az életben. Úgy éreztem erős szögesdrótként csavarodik a szívemre és épp csak addig szorítja, míg képes dobogni. 
Körbenéztem az üres lakásba és egyszerűen nem bírtam ottmaradni. Leengedtem az addig kapaszkodónak használt táskákat, felkaptam a kocsi kulcsom és az autómig rohantam. Száguldozni akartam, kihajtani a kocsi lelkét. Adrenalint, ami segít megszabadulni attól, amit érzek. Elhajtani, menekülni és gyorsabbnak lenni, mint az érzelmek vagy a gondolatok. 
Délután révén a forgalom nagy volt. A legrövidebb úton hajtottam ki a városból. Elhagyatott, úttalan utakon jártam kilométerekre a lakástól, Madridtól és még távolabb Tőle és a szerelemtől.
Mikor már úgy éreztem elég távol vágyok lehúzódtam az útszéli kavicsos parkolóba. Az addig csendes sírásom zokogásba váltott át. Fogalmam se volt hogyan tovább. És talán nem is akartam a továbbot.
Csak azt akartam, hogy elmúljon, hogy ne fájjon. Hogy elfelejthessem. 
Fejemet a kormánynak támasztottam és vártam, hogy csillapodjon. Vártam, hogy a könnyeim elapadjanak, hogy a torkomat fojtogató gombóc eltűnjön, és végre kapjak levegőt. De mindezek múlásával a szívem egyre nehezebb lett. Bár a könnyeim nem áztatták tovább maszatos arcom, még mindig sírhatnékom volt. Azt mondták segít. De a sírás semmit nem használt, nem csillapította a szorongásom az elhagyatottságom a csalódottságom és mindazt a rosszat, amit éreztem. Értelmetlen volt, ahogy minden más. 
Összerezzentem, mikor a szélvédőn kopogtak. Letöröltem az arcom és leengedtem az ablakot. 
- Jó estét kisasszony. – Köszönt a biztos úr. 
- Jó, estét. – Tőlem épp hogy suttogásra futotta. Megköszörültem a torkom. 
- Minden rendben? – Kérdezte, mire válaszként bólintottam. Tétovázott egy kicsit. Nem tudtam mit akar. Abba sem voltam biztos, hogy jogosítvány van nálam. Vagy bármilyen irat. Mikor ránéztem biztatóan rám mosolygott. 
- Későre jár. – Mondta és akkor először tűnt fel, hogy besötétedett, én pedig messze vagyok a várostól. – Magára férne egy kis pihenés. Menjen haza, aludja ki magát. Meglátja, holnap más színben látja majd a világot. 
- Köszönöm. – Motyogtam annak ellenére, hogy tudtam rajtam nem segít egy éjszaka.

Madrid felé indultam. Jóval lassabban, mint bármikor, de miért is sietnék valahová ahonnan menekültem.
Úgy éreztem sohasem voltam még ennyire fáradt és kimerült. Mind fizikailag mind lelkileg leharcoltnak éreztem magam.  Napok óta nem aludtam egy jót és biztos voltam benne, hogy a közeljövőben nem is fogok. 
Nem mentem haza. Nem voltam képes arra, hogy egyedül üljek abba a lakásba, amit a beköltözésem óta vele osztottam meg. Amiben annyi emlék bújik meg, amik most kegyetlen módon darabokra szednének. 
Nem olvastam az újságot, nem tudtam mi van benn. Nem tudtam, hogy a barátaim élete is egy színes pletykalap oldalaira került-e. Nem tudtam, hogy van-e egyáltalán bárki, aki itt megmaradt nekem. És nem is mertem azonnal megtudni. 
Percenként többször emeltem kopogásra a kezem, de végül tíz perc múlva leültem a lépcsőre és az előttem lévő ablakon bámultam kifelé. A fények homályos pacaként folytak össze, néha csíkokban mosódtak el máskor jégvirág szerű csillagokban, de nem volt tiszta. Egy pillanatra sem. 
Talán csak percek voltak, de lehet, hogy órák teltek el azóta, hogy leültem oda. Az ajtó viszont kinyílt és két lélegzetvételnyi idő után becsukódott. A futócipő volt az első, amit megláttam. Arra a lépcsőfokra lépett, amin az én lábam is pihent, majd leült mellém. Újabb másodpercek teltek el csendesen és mozdulatlan. Nem emeltem fel a fejem, nem néztem rá. Féltem szembenézni az ismeretlennel. Féltem, hogy ahogy Sergiot, úgy mindenki mást elveszítettem. De Berto az állam alá nyúlt és maga felé fordított. Sok mindent láttam megvillanni a szemében a másodperc töredéke alatt, de minden érzelmet gondosan elrejtett előlem. 
- Szarul nézel ki. – Mondta végül, amin nevetni kezdtem. A nevetésem pedig rövid időn belül sírásba torkollott. A szám megremegett és hagytam, hogy újra eláztassanak a könnyek. Gyenge voltam és nem tudtam visszatartani. Nem érdekelt, hogy így látnak mások. Nem érdekelt, hogy rám volt írva mennyire fáj. Nem, mert úgy éreztem semmim sem maradt. 
Magához húzott és átölelt. Az Ő pólója itta fel a sós cseppeket. Csak ringatott. Egy szót se szólt. Nem próbált meg szavakkal nyugtatni, vigasztalni, se kioktatni. Elég, volt, hogy tudtam, nem vagyok egyedül. 
- Ugye rólatok nem írtak? – Kérdeztem mikor már összeszedtem magam annyira, hogy beszélni tudjak. 
- Nem. – Mondta és bár ettől éreztem egy kis megkönnyebbülést jobban nem lettem. – Mi történt? 
- Én, nem tudom. – Csóváltam a fejem tanácstalanul. - Tegnap vagy tegnap előtt… Mindegy a zárónapon sokáig dolgoztunk és egy belső rendszeren valaki közzétette, hogy ott vagyok Londonban és kiteregettem az életem. Név szerint említettek meg. De én ilyet nem tettem. – Mondtam és megint sírástól remegett a szám. 
- Tudom-tudom. – Sóhajtott miközben megint magához ölelt. Jó volt tudni, hogy Ő bízik bennem, viszont így csak még jobban fájt, az, hogy akitől igazán vártam, az nem így érezte. – Beszéltetek? 
- Nem hallgatott meg. Vagyis nem hiszi, hogy nem én tettem. – Megvontam a vállam, de közel se tűntem nemtörődömnek. Inkább reményvesztettnek, hisz az is voltam. 
- Tudod milyen. Megnyugszik, arra használja majd a fejét, amire való és holnap már ott fogja kaparni a küszöbödet. – Mosolygott. Nem hittem ebben, bármennyire is szerettem volna, hogy igaz legyen, de az, hogy ezt Ő mondta olyan volt, mint valami nyugtató. Tudtam, mert Berto nem mondana ilyet, ha nem így gondolná. Nem ringatna hamis ábrándokban, csak azért, hogy egy pillanatra jobb legyen. Szerettem volna, ha igaza van. Szerettem volna, ha úgy ébredek, hogy ez az egész meg se történt. 
- Itt maradhatok? 
- Persze. Tudod, hogy itt mindig van helyed. – Puszit nyomott a homlokomra majd felállt, engem is felhúzott és bementünk a lakásba. 
- Gyors voltál. – Hallottam meg Liz hangját. 
- Nem mentem el futni. 
- Akkor hol voltál? 
- Hoztam valakit. – Mondta mosolygós hangon. – Nem másznál ki a gardróbodból? – Kérdezte aztán felém fordult. – Nem hiszed el, minden héten átpakolja. Komolyan kezdek érte aggódni. – Suttogta és a szemét forgatta. Itt semmi nem változott és ennek örültem. 
- Akkor aggódj, ha már nem pakol. – Súgtam vissza. 
- Na, már itt is vagyok. – Botorkált kifelé és megállt mikor észrevett. Ugyanúgy, mint Berto először felmérte a hogylétem, és sajnálatát Ő is elrejtette, annak ellenére, hogy tisztában voltam vele mennyire szánalmasan festhetek. – Ó kicsi lány. – Mondta és elindult felém, hogy magához öleljen. – Ne aggódj, helyre jönnek majd a dolgok. Megjön az esze és azt kívánja majd, hogy tehetségnek gondolkodást kapott volna nem pedig focista lábakat. – Mondta. 
De vajon tényleg így lesz? Tényleg rájön majd, hogy tévedett és meg kellett volna hallgatnia, még mielőtt eldönti, hogy itt a vége? Elhagyott vagy kidobott, mindegy hogy hívjuk, a lényegen, hogy nincs velem, nem változtat. Elég lesz majd, ha azt mondja, sajnálja? Elég lesz, hogy ez az egy szó eltörölje azt a mély csalódottságot és megbántottságot, ami a szívem mélyére költözött? Képesek leszek mindezt elfelejteni? És mindaz, amit most érzek varázsütésre elmúlik majd nyomtalanul? 
Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal és kérdésekkel volt teli a fejem. Nem voltam egy vidám és szórakoztató társaság. Egy díszpárnát ölelgetve ültem a kanapén és javarészt csak bámultam kifelé a fejemből. 
- Biztos nem vagy éhes? – Kérdezte Liz, mire csak megráztam a fejem. Fél szemmel láttam, ahogy Bertóra néz, aki csak megvonja a vállát. Tanácstalanok voltak és aggódtak. Miattam. Már nem igazán tartottam jó ötletnek, hogy ott vagyok, de azt is tudtam, hogy most már hiába mennék akárhová. 
- Amit leírtak az-az… – Kezdtem tétován, mert nem tudtam, hogy is kérdezhetném meg. 
- Az a szó szerinti igazság. Mintha idéztek volna az életetekből. Ha nem ismernénk is tudnánk, hogy ez nem interjú. Ezeket nem lehet felmondani szóról szóra. Arra is gondoltunk, hogy esetleg beszéltél valakivel, akiben megbíztál és az adta el a történetet, de nem, mert ezek csak nyers adatok, képek, naplózott beszélgetések, de nincs körülöttük történet. Nincs, mi körbeölelje vagy összekösse őket. De persze ezt csak azt veszi észre, aki túllát a „szenzáción”. – Macskakörmözött a levegőben Liz. Próbáltam értelmet keresni abba, amit mond. Próbáltam kitalálni mi történhetett, de túlságosan teli volt a fejem ahhoz, hogy gondolkodni tudjak. Megráztam a fejem. Nem akartam beszélni róla, nem akartam gondolni rá. 
- Beszélhetnénk valami másról? – Kértem csendesen, de nem is vártam válaszra. Akartam, hogy témát váltsunk. – Hogy vagytok? Hogy viselkedik a kis trónörökös? – Kérdeztem és néztem, hogy változik meg a leendő szülők arckifejezése, ahogy a gondolataikban a főszerepet a még meg nem születendő csöppség veszi át. És attól, ahogy beszéltek róla én is éreztem egy kis békességet.
Órákkal később vettem csak rá magam, hogy lefeküdjek. A hideg és idegen ágyban akarva akaratlanul is arra gondoltam, hogy nem itt kellene lennem, egyedül. Reszkettem és hiába húztam magamra a takarót, nem segített. Magányos voltam és tehetetlen. Dühös és elhagyatott. A szoba sötétjében a könnyeim újra utat törtek maguknak. Azt kívántam, hogy múljon el, hogy ne fájjon ez az egész ennyire. És ne féljek attól mi lesz ezután.
A könyörgésem valamikor célba talált, mert elaludtam, még ha csak pár órára is.

Új nap volt, új reménnyel, de ugyanazzal a fájdalommal a szívemben. Nem akartam ennyiben hagyni. Vissza akartam kapni Sergiot és a becsületem, és ehhez az kellett, hogy meghallgasson, és utána együtt keressünk magyarázatot a történtekre. Valamiért úgy éreztem, hogy van remény rá, hogy sikerülhet.
- Szia! – Köszöntem Bertonak. – Liz? 
- Elment dolgozni. Hogy aludtál? 
- Rosszul és keveset. – Motyogtam és miután elkészítettem a tejeskávémat leültem vele szembe az asztalhoz. Szórakozottan kevergettem a már valószínűleg elolvadt cukrot és próbáltam valahonnan erőt gyűjteni a naphoz. 
Nyakig bele volt merülve az újságba és valószínűleg tartottam, hogy a sporthíreket lesi. Azokat a híreket, amik már tegnap felkerültek a netre, vagy épp elmondtak az esti híradóba, de voltak és mindig lesznek olyanok, akik megrögzötten ragaszkodnak az újság festékszagú lapjaihoz. Berto többhöz is. El nem tudtam képzelni mi az, amit az egyik lap közöl a másik pedig nem, és miért kell két vagy három napilapot is megvenni. 
Az asztalon heverő újságra pillantottam. A torkom kiszáradt és szédülni kezdtem. Remegő kézzel nyúltam a lap felé, hogy amit addig fordítva néztem szemből is lássam. A címlapon lévő kép nem volt tiszta, de számomra egyértelmű volt, hogy ki van rajt és az is, hogy nem velem. Amiről azt hittem, hogy tegnap összetört az abban a percben még kisebb szilánkokra hasadt és úgy éreztem néhány darabot el is veszítettem. Örökre. 
Valahonnan a távolból hallottam Bertot, ahogy engem szólongat, de nem igen jutott el hozzám, amit mond. Üres tekintettel néztem rá, majd vissza a képre. Nem mintha nem égett volna rögtön az emlékeimbe, az, ahogy valaki mást csókol és a keze mást simogat. 
A kézilabdás szentségelni kezdett kikapta a kezem alól az újságot, összegyűrte és eldobta. Mintha ezzel segítene. Mintha bármin is változtatna. 
- Ez egy barom. Nem érdemel meg, soha nem is érdemelt meg. Azt se érdemli meg, hogy gondolj rá. Vagy akár még egy könnycseppet ejts érte. Egy ilyen szemétért nem kár.  – Mondta indulatosan és azon tűnődtem, hogy vajon Ő ennyiben hagyja-e. – Felejtsd el Vitali, még azt is, hogy valaha ismerted. – Újra ránéztem. A szavak pedig maguktól jöttek. 
- Elfelejteni? Nem tudom és nem is akarom elfelejteni. – Suttogtam. – Nem tudom elfelejteni, amit iránta éreztem és nem akarom elfelejteni azt, amit most érzek. – Hitetlenkedve bámult rám. – Érezni akarom a fájdalmat. Érezni a fájdalmat, amit okozott nekem, mindig emlékezni rá, hogy ne legyek képes megbocsájtani. 
Hangomban csupán határozottság és eltökéltség volt, és bár legbelül igenis fájt, nem mutattam. Az elmúlt 24 órát gondosan bezártam és Sergio Ramos attól a perctől kezdve nem volt több csak egy tüske, amit a szívembe döftek és ott is hagytak…

14 megjegyzés:

  1. Szia!

    Most, hősiesen megvallom, két pipát is nyomtam. Először a tetszikre, mert ajjj~ alig vártam már az új részt, még akkor is, ha éppen valami ilyesmire számítottam, még akkor is, ha bennem volt a félsz, még akkor is, ha rettegtem, hogy mit fogok kapni. Attól eltekintve persze, hogy téged, és mindent, amit te írsz, ezt is imádom/imádtam/imádni fogom, válogathatsz kedvedre :)

    Másodszor pedig rányomtam a nem tetszikre is, mert arghhh... ezt az önfejűséget, ezt a szűklátókörűséget, ezt az esztelen ésszerűtlenséget annyira, de annyira nem szeretem Sergióban, hogy az valami elképesztő. Egyáltalán fel sem fogom, hogy hogyan hihette el az egészet, hogy hihette, hogy Vitali képes lenne ilyesmire. És egyáltalán, miért nem esett le neki is azonnal az, ami Liznek rögtön?
    Hmpf. Most nagyon, nagyon, nagyon dühös vagyok rá, és persze imádlak, hogy ezt így meg tudtad írni.

    Amit ebben a pillanatban érzek, az a tömény kétségbeesés, ha őszinte akarok veled lenni. Mert mi lesz most velük? Sergio mélyebb sebeket okozott, mint hittem, és Vitali makacsabb, semmint hogy csak egyszerűen megbocsásson, amikor kiderül, hogy minden mögött Lara áll. És emiatt most fogalmam sincsen, hogyan tovább. Nagyon várom. Nagyon-nagyon.

    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!

      Én pedig ezt vállaltam. :D
      Örülök, hogy mindennek ellenére továbbra is imádod. Sokat jelent! Nagyon sokat. :)
      Na igen Sergio ez így mind egybe, nem mentség, de Ő ilyen. Előbb dönt csak utána gondolkodik. Már ha gondolkodik. Kicsit sem csodálkozom azon, hogy dühös vagy rá. Azon lepődnék meg ha nem. :)
      Igyekeztem és hát nem volt egyszerű pláne úgy, hogy én ellenben mindenki mással tudom mi lesz a vége. XD
      A következő részre nem kell majd ennyit várni és bár nem feltétlenül fogsz végleges választ kapni a kérdésekre és félelmeidre, de a történet haladni fog...
      Na szóval igyekszem.
      Köszönöm, hogy írtál!

      Puszillak

      Törlés
  2. Szia
    Én imádtam úgy ahogy van...és hát számítottam rá hogy ilyen folytatás lesz. Hiszen Sergio tipikusan az pasi aki feje után megy és előbb cselekszik mint hogy gondolkodik hiszen megoldás ott van az orra előtt. Egyértelmű hogy dolgok mögött Lara áll csak az kérdés hogy egyedül e vagy se,de amúgy csaj továbbra se csipem úgy hogy remélem kamatostul vissza fogja kapni majd ezt. mondjuk törd derékba a karrierjét :)
    Vitalit nagyon sajnálom hiszen megérdemelte volna legalább azt hogy meghallgassa, nem csak úgy simán lelép. Remélem talpra áll az egészből hiszen ott van neki Berto és a többiek:)
    Várom a következőt és bocs a szómenésért:)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy imádtad!
      Nos igen Sergio ez esetben már csak ilyen.
      És valószínűleg nem csináltam nagy titkot abból, hogy ki lehet a bűnös.
      Még meglátom milyen büntetést szabok ki rá.
      Vitali erős lány majd meglátjuk hogyan tovább.
      Semmi gond! Örültem neked!
      Igyekszem!
      Puszi
      Vii

      Törlés
  3. Szia Vii!
    Nagyon vártam már a folytatást és éppen ettől féltem, hogy ez fog történni.
    Valahogy éreztem, hogy Sergio ismételten nem gondolkodni fog, hanem csak cselekszik, ami kicsit kiábrándító azok után, amit átéltek már együtt. De hát tudjuk milyen...
    Szegény Vitalit sajnálom csak, mert ő az aki szenved, mert ugye Sergio még inkább fokozta a dolgokat....
    Érdekes lesz, majd ha rájön az igazságra...
    Leginkább az a rossz az egészben, hogy ez nem egy átlagos kapcsolatként indult... Nem úgy ismerte meg Vitalit, mint egy kis csitrit, aki ilyet megtenne, ráadásul nem egy-két nehézségen mentek át és most mégis még csak annyit sem enged, hogy Vitali megmagyarázza a dolgokat... Kiábrándító...
    Teljesen megértem, hogy Vitali így gondolkodik a továbbiakról, remélem ha kiderül, hogy mi is történt valójában, Vitali nem fogja meggondolni magát és egy kicsit megkínozza majd, igazán megérdemelné, hogy ugyanazt érezze, amit Vita...
    Viszont Bertoék ismét bizonyították, hogy mennyire jó barátok (nagyon imádom Bertot ;))
    Nagyon tetszett amúgy a rész, nagyon jól megírtad :)
    Kíváncsian várom a folytatást! :)
    Puszi, Andika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andika!
      Ne haragudj érte ez most így történt. :$
      Igen valójában Sergio azzal követte el a legnagyobb hibát hogy egyből más karjaiban vigasztalódott...
      Alig várom már hogy megírjam azt a részt! XD
      Nem bizony, de a hátvéd mindennek ellenére képtelen józanul gondolkodni és ha Ő valamit a fejébe vesz az úgy van. Hiába fehér a fehér ha Ő azt mondja fekete!
      Berto egy biztos pont Vitali életében. :)
      Örülök, hogy mindennek ellenére tetszett!
      Igyekszem!
      Puszillak

      Törlés
  4. Szió Vii!
    Miért jönnek be a megérzéseim?! Ó te jó ég!
    Amikor elolvastam az előző részt, azért volt bennem egy icipici remény, hogy Sergio, tanulva a korábbi hibáiból, meghallgatja majd Vitalit. Erre most nincs remény. A fene azt az andalúz vérét. Fájjon neki, mikor rájön az igazságra.
    Berto és Liz... igazi barátok :) Őket csakis imádni lehet.
    Nagyon várom a következő fejezetet! :)
    Pussz
    BogyESz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Talán mert kiszámítható vagyok? :)
      Nos Sergio nem tanul a hibáiból, a józanító pofon ami nyerő nála. De az nem mindig érkezik időben. :)
      Igen Ők igazi barátok. Akikre ilyen esetben szükség van.
      Igyekszem vele! :)
      Puszi,
      Vii

      Törlés
  5. Szia!

    Na, hát most már tényleg tudnám értékelni, ha Sergio elkezdene gondolkodni, mielőtt cselekszik! Azt mondta, hogy bízik Vitaliban és azt ígérte, hogy nem ítélkezik idő előtt. Hát... Látom... Tartalomtól függetlenül persze imádtam a fejezetet :) És abszolút igazad van, nem szabad elfelejteni, hogy az élet nem mindig boldog, nem minden tökéletes. Úgyhogy kellenek a szomorú és dühítő részek is.
    Értem én persze Sergiot is, ő csak azt látja, hogy olyan dolgokat írtak le, amiről már nem tudhatott. De tudhatná, hogy Vitali nem képes ilyesmire. Tudhatná, hogy a lány szereti őt, jobban, mint saját magát, jobban, mint bárki mást. Ezt éreznie kellett volna, bármi történik is körülöttük :( Az pedig, hogy azonnal egy másik lány karjaiba futott. Na, hát gratulálok neki...
    Vitalira viszont büszke vagyok. Mégpedig az utolsó mondataiért. "Érezni akarom a fájdalmat. Érezni a fájdalmat, amit okozott nekem, mindig emlékezni rá, hogy ne legyek képes megbocsájtani." Azt hiszem, ezt nem is kell tovább mondanom. Büszke vagyok rá. Tényleg.
    Liz és Berto pedig csodálatos barátok. Belenéztek a lány szemébe, és látták, hogy nem ő volt. Vajon Ramos miért nem volt képes ennyit megtenni...? Haragszom rá! Nem lehet ekkora barom. És ezek után egyáltalán nem várhatja el Vitalitól, hogy valaha az életben szóba álljon még vele. Megérdemelné...
    És akkor közben itt van ez a másik hülye érzés, hogy nekik együtt KELL lenniük. Szóval, remélem azért, tisztázódnak a dolgok. De azért Ramos szenvedhetne egy kicsit előtte... Tényleg ráfér, hogy valaki helyrebillentse azt a hülye fejét :)

    Nagyon-nagyon várom a folytatást!

    Puszi,
    Tina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Igen sokan vannak így ezzel! :D Sergio is azt hitte... Csak hajlamos gyorsan felejteni, ami persze nem mentség. Sőt semmilyen mentsége nem lehet.
      Sajnos igen, de ezek nélkül nem hiszem, hogy teljes lenne a történet.
      Azt szokták mondani nem látja a fától az erdőt. Pontos így van ezzel Ő is. És egyetlen hirtelen jött érzelem elködösített minden mást.
      Vitali így próbálja védeni magát, bár ő még soha nem érzett hasonlót sem.
      A barátok ezért barátok. Hosszútávra tervezték őket hosszabbra mint az első szerelmet! :)
      Nos hogy mit hoz a jövő, majd idővel kiderül. Vitali most elindul egy úton majd meglátjuk hol köt ki! :)
      Igyekszem vele.
      Puszi,
      Vii

      Törlés
  6. Szia!
    Nagyon szomorú lett! :(
    Sajnálom Vitalit mert igenis meghallgathatta volna Sergio!
    Sergiot ezért most nagyon nem csípem!!
    És van egy tippem, hogy kik voltak az újságban.
    Kíváncsi vagyok Berto megkeresi-e Sergiot és jól lehordja-e amiatt amit tett!
    Bocsi a szó ismétlésekért.
    Siess a kövivel!:)
    By:Angel :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Na igen ez nem egy boldog rész volt.
      Bizony meghallgathatta volna. És hogy nem csíped teljesen megértem. Meg se próbálom védeni. Bertot ismeritek, de ez a helyzet valahogy most egészen más. Meglátjuk. :)
      Ugyan. Köszi, hogy írtál!
      igyekszem!
      Puszi

      Törlés
  7. Szia Vii!
    Először is, nagyon gratulálnék a bloghoz!:-) Nagyon jól írsz! Sajnálom, hogy Sese nem hallgatta meg Vitalit:-( De azért remélem, hogy rövidtávon kibékülnek, úgy szeretem őket együtt!:-)
    A másik: Keresgéltem a blogok között, és rábukkantam erre: http://unfaithful9.blogspot.hu/
    Gondolom ismeritek egymást az íróval, mert a blogod a kedvencei között szerepel. Viszont ahogy beleolvastam az utolsó fejezetbe, láttam hogy Sergio egy Vitalit emleget, aki "kiadta" egy újságnak a titkaikat. Ez a véletlen műve vagy direkt beszéltetek össze?:-) Furcsa volt egy kicsit, az ottani legutolsó bejegyzés december 22-ei, Te pedig február 20-án posztoltad azt a fejezetet, amiben a kamuinterjú felbukkant.
    Nagyon várom már a következőt, remélem a Nyuszi meghozza!:-D
    Puszi: Heidi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Heidi!
      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat. :$
      Nos Sergio már csak ilyen, de reménykedjünk, hogy idővel megjön az esze és kibékülnek. ;)

      Igen ismerjük egymást Dórikával és semmi nem a véletlen műve. :)
      Igazából, hogy tiszta legyen kép, főleg amiatt a bizonyos hónapos különbség, eltolódás miatt, röviden arról van szó, hogy Dórika beleírta egy pár sor erejéig az Én Vitalimat a történetébe, többször is, persze nagyon is örültem neki, ki ne örülne annak, ha a saját szereplőjét az egyik kedvenc történetében "látja" viszont. :) De történt más is, ugyanis ezzel áthúzta a terveimet, kétszer is :D Persze írhattam volna tovább úgy ahogy először terveztem, de újragondoltam és talán így jobb is. :P A lényeg, hogy megosztottam vele a terveimet, és hát Ő előbb eljutott addig, mint én. :) Nem szándékozunk teljesen összefűzni a történet és a szereplők sorsát, de ahogy Vitali feltűnik néha Dórika történetében úgy Dorothy is az enyémben, és ha nem is a legjobb barátnők akik éjjel nappal együtt vannak, azért jóban vannak... :)
      Nagy vonalakban erről lenne szó! :)

      A nyuszi mindenképpen hozza, hisz már majdnem kész vagyok vele és továbbra is hanyagolom az nCoret. :) Most JDownloaderrel ügyködök, ha ügyködök az nem szipolyozza a netet. :D

      Köszönöm, hogy írtál!
      Puszi:
      Vii

      Törlés